Η Πέγκυ Ζήνα στο ΦΩΣ για την σεζόν 2019-2020

Σκοτεινό αλλά και ατμοσφαιρικό, ευρύχωρο αλλά και up close and personal, το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης ΦΩΣ, υποδέχεται την Πέγκυ Ζήνα για την σεζόν 2019-2020. Ένα χρόνο ύστερα από την τελευταία φορά που την είδαμε σε εμφανίσεις στην Αθήνα, η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζεται να επιστρέψει ξανά! 

Η Πέγκυ Ζήνα στο νυχτερινό κέντρο ΦΩΣ

Φέτος, η ευρύχωρη πίστα του μαγαζιού θα φιλοξενήσει ένα μουσικό σχήμα που αποτελείται μονάχα από ένα άτομο: μια από τις ντάμες του Ελληνικού τραγουδιού, την λαμπερή Πέγκυ Ζήνα, η οποία θα Φωτίσει τη μουσική σκηνή με την χαρισματική της παρουσία. Η Πέγκυ Ζήνα αναμένεται να μονοπωλήσει τα αθηναϊκά μπουζούκια για τη χειμερινή σεζόν 2019-2020, προσφέροντας μοναδικές βραδιές με non stop διασκέδαση. 

Μετρώντας παραπάνω από 20 χρόνια καριέρας στο τραγούδι, με ζωντανές εμφανίσεις σε πίστες, clubs, μπουζούκια, μουσικές σκηνές και πολλά κέντρα νυχτερινής διασκέδασης σε όλη την Ελλάδα, η Πέγκυ Ζήνα έχει χαράξει τη δική της ανεξίτηλη πορεία στον χώρο της ψυχαγωγίας. Απαριθμώντας δεκαπέντε προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό της, έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως αυτά του Σάκη Ρουβά, του Στέλιου Ρόκκου, του Αντώνη Ρέμου, του Λευτέρη Πανταζή, του Πασχάλη Τερζή, του Γιάννη Πλούταρχου, και πληθώρας ακόμη αοιδών και μουσών του Ελληνικού τραγουδιού. Με διανθισμένο ρεπερτόριο και ανανεωμένη διάθεση, η Πέγκυ Ζήνα επανέρχεται μετά από ένα χρόνο «εκτός ενεργούς δράσης» από τα μπουζούκια της Αθήνας, έτοιμη να συνεπάρει εκ νέου το κοινό της.

Στη συμπρωτεύουσα είδαμε στην συνέχεια την Πέγκυ Ζήνα και σε άλλες εμφανίσεις. Τον περασμένο χειμώνα την είδαμε να πρωταγωνιστεί στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης από το Barbarella. Πλέον, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αθηναϊκή διασκέδαση πολύ δυναμικά έχοντας ολοφάνερα λείψει πολύ! Η επιστροφή της θα γίνει με την ίδια στο τιμόνι του προγράμματος εξ ολοκλήρου και θα μας χαρίσει μια μοναδική σεζόν επιτυχίας και πάλι.

Πέγκυ Ζήνα και Φως ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα που αναμφίβολα θα εντυπωσιάσει. Η τελευταία φορά που είχαμε τη χαρά να την ακούσουμε στην πρωτεύουσα ήταν το 2018, όταν και στάθηκε στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στο fever.

Παράλληλα, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μας χαρίσει έναν νέο δίσκο σύντομα που θα υπογράφει ο Χρήστος Δάντης, μια δισκογραφική συνεργασία που βλέπουμε να επαναλάμβανεται αρκετά χρόνια μετά, οπότε μόνο τυχαία δεν είναι η χρονιά αυτή για εκείνη.

Τοποθεσία

Το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης ΦΩΣ, στο οποίο θα εμφανιστεί η Πέγκυ Ζήνα για τη χειμερινή σεζόν 2019 – 2020, βρίσκεται στην διεύθυνση Βουτάδων 14. Ακριβώς απέναντι βρίσκεται ο σταθμός μετρό Κεραμεικός, ενώ υπάρχει και Parking με χρέωση.  Για να επικοινωνήσετε με το ΦΩΣ και να κλείσετε θέσεις για το φαινόμενο Πέγκυ Ζήνα, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 211 23 41 301.

ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ live – Από τέλη Νοέμβριου στο ΦΩΣ – Βουταδων 6 Γκάζι

Υποβολή απάντησης