«Μου λείπει εκείνος… πάρα πολύ και θα μου λείπει για όλη μου την ζωή»


22 Απριλίου 2016 | NEA | 0

Στις 17 Απρίλη συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από το θάνατο του μεγάλου Δημήτρη Μητροπάνου, του λαϊκού τραγουδιστή που αγάπησε ολόκληρη η Ελλάδα και έχει γίνει πια κομμάτι του DNA της.

Η εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” παρουσίασε ένα αφιέρωμα και συγκέντρωσε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής, καθώς και δηλώσεις ανθρώπων που συνεργάστηκαν μαζί του και τον έζησαν από πολύ κοντά. Μεταξύ αυτών και η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια μίλησε φανερά συγκινημένη για τον συνάδελφο, φίλο και μεγάλο δάσκαλό της Δημήτρη Μητροπάνο. “Υπήρχαν τρεις άνθρωποι στη ζωή μου οι οποίοι με αγάπησαν, με σημάδεψαν και για μένα σημαίνουν πάρα πολλά. Είχαν ένα κοινό μεταξύ τους, τους έλεγα χαριτολογώντας “τα κριάρια μου”… ο ένας ήταν ο πατέρας μου, ο άλλος είναι ο άντρας μου κι ο τρίτος ο Δημήτρης Μητροπάνος”.

“Μου λείπει εκείνος πάρα πολύ και θα μου λείπει για όλη μου τη ζωή, κάθε μέρα που λείπει χάνω στιγμές, συμβουλές, αγκαλιά, ασφάλεια και μαθήματα. Είχε πει πάρα πολύ σπουδαία τραγούδια αλλά πάνω από όλα ήταν αυτός κι όχι τα τραγούδια του. Το συναίσθημα του Δημήτρη Μητροπάνου μπορούσε να το καταλάβει απ’ τον τρόπο ερμηνείας του κι ένας άνθρωπος ο οποίος δε μιλά τη γλώσσα μας”.