Πέγκυ Ζήνα στην Heaven Music !


13 Ιουνίου 2019 | NEA | 0

  Θα σας έχω αγκαλιά μου και σε αυτό το βήμα μου❤️❤️❤️ Publiée par Peggy Zina sur Lundi 17 juin 2019

Η Πέγκυ Ζήνα εντάσσεται στη δισκογραφική οικογένεια της Heaven Music και δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει την καριέρα της με καινούργια μουσικά ταξίδια.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια αποτελεί δίχως αμφιβολία μία από τις πιο σημαντικές φωνές της γενιάς της στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι.

Η πολυετής επιτυχημένη πορεία της στο ελληνικό πεντάγραμμο και η σεμνότητα με την οποία έχει πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Έπειτα από πληθώρα επιτυχιών που αγαπήθηκαν στο μέγιστο βαθμό, η Πέγκυ Ζήνα ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην καταξιωμένη καριέρα της στη δισκογραφία και ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Heaven Music.

«Με μεγάλη χαρά η οικογένεια και ο CEO της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης, υποδέχονται την Πέγκυ Ζήνα! Νέα μουσικά ταξίδια έρχονται!», σημείωσε η δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Antenna, γνωστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την επίτευξη συμφωνίας με την τραγουδίστρια για την καλλιτεχνική συμπόρευση των δύο πλευρών.

«Μια νέα μεγάλη αρχή με την Heaven Music στον παράδεισο του Αμαρουσίου!», έγραψε η Πέγκυ Ζήνα στο Instagram κοινοποιώντας μία φωτογραφία με τους νέους συνεργάτες της.

Η Πέγκυ Ζήνα και η Heaven Music ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται καθηλωτικές ερμηνείες και στιγμές γεμάτες έρωτα, συγκίνηση και κέφι.