2001 | Ένα Χάδι


Ημέρα κυκλοφορίας

10 Μαρτίου 2001

Δισκογραφική εταιρία

Nitro Music

1. Πολύ καλά περνάμε
2. Ούτε να το σκέφτεσαι
3. Ένα χάδι
4. Μια καλή κουβέντα
5. Η αιτία του κακού
6. Λάθος άνθρωπο
7. Χάρτινη εξέδρα
8. Εγώ αγαπώ αλλιώς
9. Κλείστε τις πόρτες
10. Δική μου υπόθεση
11. Όχι, μη γυρίσεις πίσω
12. Όσες φορές
13. Αθόρυβα
14. Τι θ’ ακούσω ακόμα;
15. Όνειρά μου ταξιδιάρικα

Ημέρα κυκλοφορίας: 10 Μαρτίου 2001

Συνθέτες:

Κωνσταντίνος Παντζή, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Στέλιος Χρόνης, Αντώνης Βαρδής, Στέλιος Ρόκκος

Στιχουργοί:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Νίκη Σπυροπούλου, Μαρία Καντιώτη, Πάνος Φαλάρας, Γιάννης Πάριος, Στέλιος Ρόκκος

MusicCorner.gr (2001) :
Στα τέλη του 1995 είχε κάνει τον πρώτο της προσωπικό δίσκο με τίτλο το όνομα της και σουξέ ένα τραγούδι που οι στίχοι του είχαν συζητηθεί πολύ: “Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι”! Σήμερα πεντέμισι χρόνια περίπου μετά, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η νεαρή και ομολογουμένως όμορφη τραγουδίστρια έχει αλλάξει πολύ. Δεν εννοούμε μόνο σε εμφάνιση, όπου είναι πλέον ξανθιά, αλλά και σε ρεπερτόριο. Τα τραγούδια που λέει εξακολουθούν να θεωρούνται εύπεπτα, όμως έχουν πλέον κάτι που μπορεί να τραβήξει την προσοχή μας.

Το τρίτο της album με τίτλο “ένα χάδι” είναι σίγουρα η καλύτερή της δουλειά. Πέγκυ Ζήνα Με τη Nitro να έχει αναλάβει πλέον το management της και πολλούς αξιόλογους μουσικούς να της εμπιστεύονται τα τραγούδια τους, μπορούμε να πούμε ότι η Πέγκυ έχει αφήσει οριστικά πίσω το παρελθόν με τις πρόχειρες επιλογές. Η άποψή μας είναι ότι διαθέτει αρκετά καλή φωνή για να την “ξοδεύει” σε λάθος τραγούδια…

Στο συγκεκριμένο cd την απολαύσαμε πραγματικά να τραγουδάει το “ένα χάδι” αλλά και τα “λάθος άνθρωπο” και “κλείστε τις πόρτες”. Μας άρεσε όμως και στα πολύ χορευτικά “πολύ καλά περνάμε”, “δική μου υπόθεση”, “ούτε να το σκέφτεσαι” και το “τι θ’ ακούσω ακόμα” που το είχαμε γνωρίσει στο cd single που είχε κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Γενικά πρόκειται για ένα cd που κυριαρχεί το beat κι ο ρυθμός και περιέχει πολλά είδη μουσικής. Από disco μέχρι ζεϊμπέκικα.

Στη σύνθεση συναντάμε τα ονόματα των Κωνσταντίνου Παντζή, Κυριάκου Παπαδόπουλου, Στέλιου Χρώνη, Αντώνη Βαρδή και Στέλιου Ρόκκου. Στο στίχο οι Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Ηλίας Φιλίππου, Νίκη Σπυροπούλου, Μαρία Καντιώτη, Πάνος Φαλάρας, Γιάννης Πάριος, Στέλιος Ρόκκος.

Από το καλοκαιρινό single περιλαμβάνονται στο album μόνο 2 τραγούδια, το “τι θ’ ακούσω ακόμα” και το “όνειρά μου ταξιδιάρικα”.

 


ΒΡΕΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ

Αλλές δισκογραφικές κυκλοφορίες απο την

2001 | Ένα Χάδι