2003 | Μαζί σου


Ημέρα κυκλοφορίας

9 Μαϊου 2003

Δισκογραφική εταιρία

1.Μαζί σου
2. Άλλη μια βραδιά
3. Είμαι καλά
4. Δυστυχώς
5. Τι καλό μου κάνεις
6. Σιγά τον άντρα
7. Θα σε ξαναβρώ
8. Της μοναξιάς τα μονοπάτια
9. Για να το λες
10. Σ’αγάπησα πολύ
11. Καρδιά από σίδερο φτιαγμένη
12. Εδώ και τώρα
13. Σενάρια
14. Κορμί για φίλημα
15. Την αγκαλιά σου άνοιξε
16. Αν μ’ αγαπάς
17. Χωρίς γιαλό

BONUS TRACKS
18. Είμαστε χώρια
19. Χανόμαστε
20. Δεν άξιζεις

Ημέρα κυκλοφορίας: 9 Μαϊου 2003

«Μαζί» με την επιτυχία φλερτάρει η Πέγκυ Ζήνα αφού έχει ετοιμάσει το καλύτερο CD της καριέρας της!!! Το νέο απόκτημα της MINOS-EMI επιβεβαιώνει τις προσδοκίες των θαυμαστών της αφού ήδη κάνει τη μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού ξεσηκώνοντας μας με το «Είμαι καλά» και κάνοντας μας να σιγοτραγουδάμε το «Δυστυχώς».

Η Πέγκυ Ζήνα ανανεωμένη και κατασταλαγμένη μουσικά έδωσε τον καλύτερο εαυτό της στις μοναδικές ερμηνείες των δεκαεφτά τραγουδιών της νέας δισκογραφικής της δουλειάς. Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Μουκίδης υπογράφει τα περισσότερα τραγούδια του δίσκου αλλά συναντάμε και τις επώνυμες υπογραφές της Εύης Δρούτσα, του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του Ηλία Φιλίππου, του Πέτρου Ίμβριου, του Γιώργου Καφετζόπουλου αλλά και των νεότερων και ταλαντούχων Αλέξη Σέρκου, Στέλιου Χρόνη και του Κοσμά.

Το «Μαζί σου» κινείται πιο πολύ σε λαϊκούς ρυθμούς («Είμαι καλά», «Σιγά τον άντρα», «Κορμί για φίλημα») χωρίς να λείπουν οι υπέροχες μελωδικές μπαλάντες που η ερμηνεύτρια λατρεύει («Δυστυχώς», «Της μοναξιάς τα μονοπάτια», «Χωρίς γιαλό») και που σίγουρα θα αγαπήσουμε όλοι μας. Δεν λείπει όμως και το μοντέρνο ύφος με δυο αισιόδοξα τραγούδια. Το «Εδώ και τώρα» του Πέτρου Ίμβριου και το «Τι καλό μου κάνεις» των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ηλία Φιλίππου.

__________________________

«Μαζί σου» με συνθέτες: Γιώργος Μουκίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Στέλιος Χρόνης, Γιώργος Καφετζόπουλος, Πέτρος Ίμβριος, Αλέξης Σέρκος, Κώστας Μηλιωτάκης, Jeff Coplan, Tarkan

και στιχουργοί: Γιώργος Μουκίδης, Ηλίας Φιλίππου, Στέλιος Χρόνης, Εύη Δρούτσα, Στέλιος Χρόνης, Πέτρος Ίμβριος, Αλέξης Σέρκος, Κοσμάς, Πάνος Φαλάρας, Ναταλία Γερμανού, Σωκράτης Σουμέλας


ΒΡΕΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ

Αλλές δισκογραφικές κυκλοφορίες απο την

2003 | Μαζί σου