2006 | Ένα


Ημέρα κυκλοφορίας

9 Νοεμβρίου 2006

Δισκογραφική εταιρία

1. Ένα
2. Ζήσαμε
3. Το 'Ξερα
4. Γη και Ουρανός
5. Πες Του
6. Στο Καλό
7. Τώρα Τί Κάνω
8. Εγώ Τα Σπάω
9. Ζήλεια
10. Δε Σε Συγχωρώ
11. Φαντασία
12. Στη Σαλονίκη
13. Δε Γουστάρω Να Σε Βλέπω
14. Πώς Να Το Παλέψω
15. Είμαι Εδώ

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Πέγκυς Ζήνα τιτλοφορείται "Ένα" και βρίσκεται ήδη στα ράφια των δισκοπωλείων. Στο άλμπουμ περιέχονται 15 τραγούδια. Το πρώτο τραγούδι του δίσκου είναι το "ΕΝΑ" το οποίο έχει ήδη οπτικοποιηθεί. Την σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε ο Ντίνος Μαχαίρας.

Η Πέγκυ Ζήνα σ αυτό το άλμπουμ συνεργάστηκε με τον Τάκη Μπουγά, ο οποίος έχει γράψει τη μουσική για 3 από τα τραγούδια του δίσκου. Σ αυτόν οφείλεται η μοναδική μελωδία του ομώνυμου με το άλμπουμ τραγουδιού, "ΕΝΑ", που έντυσε με τους στίχους της η Βίκυ Γεροθόδωρου. Μαζί με τον Κώστα Λιάπη, ο Τάκης Μπουγάς έγραψε το "Πες του" και με τον Πάνο Φαλάρα το "Τώρα τι κάνω".

Ο Γιώργος Μουκίδης έγραψε 6 από τα τραγούδια του άλμπουμ, δίνοντας το δικό του πολύ προσωπικό στίγμα σ αυτή την δισκογραφική δουλειά. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Γιαννόπουλος έγραψαν 4 τραγούδια. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος στη μουσική και η Ελεάννα Βραχάλη στους στίχους έγραψαν το "Ζήσαμε", ένα τραγούδι που η Πέγκυ Ζήνα αναδεικνύει με τρόπο μοναδικό και το "Είμαι εδώ".
Την διεύθυνση παραγωγής του άλμπουμ υπογράφει ο Ηλίας Μπενέτος ενώ ο Κωνσταντίνος Ρήγος επιμελήθηκε το εικαστικό μέρος του άλμπουμ.

Κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου 2006

__________________________

«Ενα» σε μουσική των Τάκη Μπουγά, Γιώργο Μουκίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλου, Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Ελεάννας Βραχάλη, Πάνου Φαλάρα, Βασίλη Γιαννόπουλου, Βίκυ Γεροθόδωρου και Κώστα Λιάπη.


ΒΡΕΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ

Αλλές δισκογραφικές κυκλοφορίες απο την Minos-Emi

2006 | Ένα