2007 | Τρέξε


Ημέρα κυκλοφορίας

4 Δεκεμβρίου 2007

Δισκογραφική εταιρία

1. Σιγά σιγά
2. Τρέξε
3. Και Μετά
4. Να'ρθεις
5. Αν Κατι Μας συμβεί
6. Χορεύω
7. Έφυγα
8. Ουτε να το σκεφτείς
9. Ασε με στο κόσμο μου
10. Δυο ξένοι
11. Άλλη μια φορά
12. Αν υπηρχες θα σε χώριζα
13. Δεν παραδίνομαι
14. Στον Ουρανό
15. Ιθάκη

Πέγκυ Ζήνα.Τρέξε. Νέο album.
Η Πέγκυ Ζήνα επιστρέφει και παραμένει συνεπής σ’ αυτό που κάνει με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια.
Η Πέγκυ Ζήνα φτιάχνει και πάλι ένα album που ακούγεται από την αρχή μέχρι το τέλος.
Ολόκληρο.
Γεμάτο επιτυχίες.
Όπως και στο «Ένα», από το οποίο προέκυψαν 7 singles, 7 μεγάλες επιτυχίες, πράγμα σχεδόν ακατόρθωτο με τη δεδομένη ραδιοφωνική πραγματικότητα.
«Τρέξε», το νέο album της Πέγκυς Ζήνα. 15 τραγούδια από τώρα, για πάντα. «Τρέξε», το πρώτο single, σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, που έκανε αίσθηση από την πρώτη παρουσίαση του, στα βραβεία Αρίων, και συνεχίζει κάνοντας μεγάλη ραδιοφωνική αίσθηση παντού.
Στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα και σ’ αυτό το βήμα της, οι σταθεροί της συνεργάτες. Ο Ηλίας Μπενέτος στην διεύθυνση παραγωγής του album, σταθερός σύμβουλος και «συνυπεύθυνος» στην επιτυχία. Αλλά και ο Κωνσταντίνος Ρήγος που είναι πάντα υπεύθυνος για το concept της φωτογράφησης και το αισθητικό αποτέλεσμα. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει σκηνοθετήσει και το video clip του «Τρέξε».
Πέγκυ Ζήνα.

Τρέξε

Μουσική
Νίκος Αντύπας, Θανάσης Βασιλάς, Χρήστος Δάντης, Δημήτρης Κοντόπουλος, Γιώργος Μουκίδης, Τάκης Μπουγάς, Δημήτρης Παρασκευόπουλος ....
Στίχους
Ελεάνα Βραχάλη Αυγή Γαβριλάκη, Βίκυ Γεροθόδωρου, Γιώργος Μουκίδης Κώστας Μπαλαχούτης, Δημήτρης Τσάφας.
Ο νέος της δίσκος κινείται στα πλαίσια που την έχουν καθιερώσει ως την καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Λαϊκά και όχι μόνο ακούσματα, που μας έχουν δώσει οι Γιώργος Μουκίδης, Νίκος Αντύπας, Τάκης Μπουγάς, και ο Χρήστος Δάντης, ενώ στους στίχους έχουν συνεργαστεί και η Ελεάνα Βραχάλη, η Βίκυ Γεροθόδωρου και για πρώτη φορά ο Κώστας Μπαλαχούτης. Τραγούδια που ήδη ακούγονται το Τρέξε που ακούσαμε για πρώτη φορά τη βραδιά των βραβείων «Αρίων» ενώ ήδη είναι επιτυχία στα ραδιόφωνα και το ομότιτλο τραγούδι από το επιτυχημένο σήριαλ του Mega «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» Η αισθητική του Cd είναι από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, μόνιμο πλέον συνεργάτη της και σίγουρα θα συζητηθεί και θα ξεχωρίσει. Το πρώτο video clip «Τρέξε» ήδη παίζεται και φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Κυκλοφόρησε στις 4 Δεκεμβρίου 2007
«Τρέξε» με συνθέτες: Γιώργος Μουκίδης, Χρήστος Δάντης, Νίκος Αντύπας, Τάκης Μπουγάς, Θανάσης Βασιλάς, Δημήτρης Κοντόπουλος, Δημήτρης Παρασκευόπουλος

και στιχουργοί: Γιώργος Μουκίδης, Ελεάνα Βραχάλη, Κώστας Μπαλαχούτης, Δημήτρης Τσαφάς, Βίκυ Γεροθόδωρου, Αυγή Γραβιλάκη »


ΒΡΕΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ

Αλλές δισκογραφικές κυκλοφορίες απο την Minos-Emi

2007 | Τρέξε