Υπέροχη συνύπαρξη: Πέγκυ Ζήνα και Πέτρος Ιακωβίδης τραγούδησαν μαζί (videos)


19 Σεπτεμβρίου 2017 | NEA | 1

Μεγάλες επιτυχίες και μοναδικά ντουέτα πρόσφεραν στο κοινό η Πέγκυ Ζήνα και ο Πέτρος Ιακωβίδης, σε μία υπέροχη συνύπαρξη.

Την ίδια σκηνή μοιράστηκαν η Πέγκυ Ζήνα και ο Πέτρος Ιακωβίδης, δημιουργώντας ένα ταιριαστό δίδυμο.

Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί στην εβδομαδιαία εκδήλωση που διοργανώνει ραδιοφωνικός σταθμός των Αθηνών σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής και διασκέδασαν με τις επιτυχίες τους το κοινό, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Ένα βράδυ μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Γιάννη Πλούταρχο και των εμφανίσεών τους στη Θεσσαλονίκη, η καταξιωμένη Πέγκυ Ζήνα παρουσίασε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική δισκογραφία.

Επιπλέον, σύστησε το νέο τραγούδι της με τίτλο «Ο Χρόνος», σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.

Το «παρών» έδωσε και ο γοητευτικός Πέτρος Ιακωβίδης που έχει αφήσει έκδηλα «Αποτυπώματα» στο μουσικό τοπίο μέσα σε σύντομο διάστημα, με τραγούδια που γίνονται αποδέκτες εκατομμυρίων προβολών το καθένα και αποκτούν θέση στις κορυφαίες θέσεις των ραδιοφωνικών charts.

Σε μία από τις τελευταίες βραδιές που απομένουν με καλοκαιρινές συνθήκες, η Πέγκυ Ζήνα και ο Πέτρος Ιακωβίδης ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και χάρισαν στον κόσμο που τους παρακολούθησε μοναδικά ντουέτα.

Οι δύο καλλιτέχνες τραγούδησαν το «Είμαστε Χώρια» (Έξω Έχει Κρύο), ενώ η Πέγκυ Ζήνα επαίνεσε τις ικανότητες του Πέτρου Ιακωβίδη ως δημιουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «καταπληκτικό συνθέτη» και υποστηρίζοντας ότι το «Κοριτσάκι Μου» ήταν ένα τραγούδι που την άγγιξε. Αμέσως μετά μοιράστηκαν το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ήταν μία υπέροχη συνύπαρξη, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει ένα δυναμικό σχήμα στη νυχτερινή Αθήνα. Συμφωνείτε;

Πηγή Hit channel Από Dimitris Tzouvaras