«Ο Χρόνος» οδηγεί την Πέγκυ Ζήνα στη νέα επιτυχία της


11 Σεπτεμβρίου 2017 | NEA | 1

«Ο Χρόνος» οδηγεί την Πέγκυ Ζήνα στη νέα επιτυχία της.

Η Πέγκυ Ζήνα παίζει με τα ρολόγια και βάζει τους δείκτες να κάνουν στάση στο «χρόνο».

Θεωρείται δικαίως ως μία από τις σταθερότερες αξίες στην εγχώρια δισκογραφία και είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες γυναικείες φωνές στο χώρο.

«Ο Χρόνος» που έχει καταγράψει στη «γραμμή του πυρός», οι αμέτρητες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί και οι σπουδαίες συνεργασίες με σημαντικά ονόματα που έχει καταχωρήσει στο βιογραφικό της, «μιλούν» αντί εκείνης και φανερώνουν τη θέση της στη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Από την πλευρά της, η Πέγκυ Ζήνα προτιμά πάντοτε να τοποθετείται με διάμεσο της μουσική και να μην παρεκκλίνει της πορείας της, αφήνοντας το «χρόνο» να την κρίνει.

Όμως ο χρόνος κυλάει μόνο μπροστά…

«Ο Χρόνος» είναι αυτός που (καθ)οδηγεί την Πέγκυ Ζήνα στο κατώφλι της ολοκαίνουριας επιτυχίας της, μίας μελωδικής μπαλάντας που θα αγαπηθεί.

Εάν «Ο Χρόνος» γύριζε πίσω, θα άλλαζαν πολλά. Όμως «Ο Χρόνος» κυλάει μόνο μπροστά και υπάρχει λόγος. Αφήνει πίσω τα συντρίμμια και τα λάθη. Το ομότιτλο τραγούδι υπογράφουν δύο καταξιωμένοι δημιουργοί, με τους οποίους η τραγουδίστρια διατηρεί μακρύ και κοινό παρελθόν.

Τη μουσική εμπνέεται ο εξαιρετικός Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον οποίο η Πέγκυ Ζήνα έχει διασταυρώσει πάρα πολλές φορές την πορεία της, πάνω από είκοσι, σε αγαπημένα τραγούδια όπως είναι τα «Εγώ Τα Σπάω», «Το ’Ξερα», «Ούτε Να Το Σκέφτεσαι», «Τι Θα Ακούσω Ακόμα», «Ένα Χάδι» και αρκετά ακόμη.

Τους στίχους προσθέτει η μοναδική Βίκυ Γεροθόδωρου, η οποία έχει υπάρξει στιχουργός των επιτυχιών «Ένα», «Έλα Νύχτα», «Μείνε Εδώ Μαζί Μου» και άλλων.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Την ίδια περίοδο, η Πέγκυ Ζήνα έχει μεταφέρει τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της με τον Γιάννη Πλούταρχο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας πραγματοποιήσει προηγουμένως μία άκρως επιτυχημένη εξάμηνη σεζόν στην Αθήνα.